Jakten på Gralen Faktasider


Vandringer i Åsgard
Åsgardheimen
Jotnefest
Nye eventyr er på plass
i Det mytiske biblioteket


Nå gjelder det JAKTEN PÅ DEN HELLIGE GRAL.

Gralen har dukket opp og forsvunnet igjen mange ganger gjennom historien. Utallige myter er opp gjennom tidene laget om dette begeret. Nå ryktes det at gralen på nytt er dukket opp, denne gangen i kong Arthurs rike.

Sporene fører til Avalon og øyene i vest. Veien dit går om trollmannen Merlin, som blir en utmerket veiviser. Med sine magiske evner vil han kunne hjelpe deg gjennom de farer og snarer som legges for din fot.

Du kommer innom så ulike steder som Gallia, hvor kelterne bor, og dvergenes fjell i Moria. Ferden vil også gå til de dødes land, og kanskje vil du få se hva som skjuler seg under steinmonumentet i Stonehenge?

Vi har også fått nye FAKTASIDER med masse interessant informasjon om druider og keltere, kong Arthur og ridderne av det runde bord, tempelriddere, dverger og magiske ringer og mye mer.

Det er imidlertid flere steder du kan besøke. Hva med VANDRINGER I ÅSGARD, gudenes hjem, der du kan få høre fortellinger om de gamle nordisk guder og helter? Du kan også vandre rundt i det store biblioteket til gudene, hvor
mange merkelige skapninger og gjenstander holder til.

TEATERET I HERAKLION fører deg til fortellinger og informasjon om de gamle greske helter og guder.

ÅSGARDHEIMEN er en sammensatt verden. Blant annet er det der et stort arkiv med pekere ut til verdensveven, hvor du kan finne mange opplysninger om myter, guder og stoff om vikingene.

Til sist men ikke minst, hva med å besøke en ekte JOTNEFEST


PS I Jakten på gralen får du mest ut av besøket hvis du har bredbånd og lyd.